Tumblr_lqgq31g7um1qbswvro1_500_large

Cipők: 2012 nyarán egyre jobban hódítanak a saru szandik, és a topánkák egyaránt. Mind a kettő kényelmes viselés, de én személy szerint nem szeretem, akármennyire kényelmes is. Sokan nagyon kedvelik még, a fa telitalpú magas sarkú(?) cipőket. Mivel telitalpú kényelmes, és nem nehéz benne járni. Sok fajta van belőlük, de nekem egy sem tetszik annyira, én biztos nem hordanám. És persze, nyár van, meleg van, senki nem szereti a cipőben zoknival a lábat izzasztani mikor mennek a strandokra, vagy a Balatonra, vagy akárhova, ahol víz van, én minden esetre ajánlom a lábujjas papucsokat. Vannak belőlük nagyon szépek, és kényelmesek, de olyanok is, amik egyáltalán nem kényelmesek, és rossz hordani. Minden esetre, ha te olyan vagy, mint én, és inkább cipőt hordasz zoknival, akkor válasz egy olyan darabot, ami levegőzik, és átengedi a levegőt a lábadhoz, és minden esetre ne bőr legyen.Nadrágok:
Ahogy elnéztem, egyre színesebb, és mintásabb nadrágok jönnek a nyáron. Rikító, élénk színű (zöld, citromsárga, piros, világoskék stb..) hosszú nadrág van mindenkin. Ja, és ki nem hagyhatom, hogy egyre jobban megszereti mindenki a zászlós mintájú nadrágokat (usa zászlós, angol zászlós). Én eddig is szerettem, de nem hordanám őket, mert nekem nem nagyon állnak jól.:c Aztán a rövidnadrágok terén leginkább a nagyon rövid, túldíszített nadrágok vannak. Rojtos, szaggatott, koptatott, szegecses farmer nadrágok. Én nagyon bírom, mert rohadt jól néznek ki, csak az én vastag lábamon rosszul néz ki._. Jönnek divatba a sztreccs nadrágok is, jó sok-sok mintával. Annak egy előnye van, hogy mivel szűknek néz ki, formálja a lábat, így nagyon szép formás lehet bárkinek a lába.

 

Pólók: Szintén az illik ide, mint ami a nadrágokhoz. Egyre merészebb színek, minták, kivágások, és fazonok. Sok mindenkin látok elütő színű, és mintájú pólókat. Divat mostanában, az ingek, vagy egy hosszú toppon egy rövid mintás póló, vagy éppen egy cicanacival viselt hosszított póló. Vannak a neon színű hátul kivágott toppok, amik szerintem elég hülyén néznek ki, ha valaki olyanon van, akinek barna a bőre. Lehet, hogy feltűnő, de szerintem nagyon csúnya, soha nem hordanám. Mostanában én észrevettem, hogy visszatérnek a ’60-as években hordott minták, és fazonok. Nekem nagyon bejönnek. C: Pl. én személy szerint szeretem a nagyon bő, hosszú fazonokat, mert úgy vagyok vele, hogy ápol, és eltakar. Jó, tudom, hogy kövérít, de szerintem sokkal kényelmesebb egy kicsit bő póló, mint ami nagyon szűk. Vannak még a pl. nagy szemek vannak egy pólón, vagy valami feltűnő minta. Nekem azok a pólók is nagyon bejönnek, és hordom is őket. ;d Hát, én a pólókkal úgy vagyok, hogy legyen kényelmes, és ne süljek agyon benne.

 

Kiegészítők:

 • Napszemüvegek: Egyre több embernek van nerd fazonú napszemüvege, még azoknak is, akiknek nem is áll jól. Tavaly nyáron még szinte mindenhol csak fekete keretűt, vagy egyszínűt lehetett kapni. Ma már mindenféle van, sokszínű, bajszos, csíkos, világítós, és két kezemen nem bírnám felsorolni. A pilóta szemüvegek is egyre jönnek divatba, szerintem nagyon jól néznek ki. Aztán vannak még a nagy légyszemüvegek, de ezek már nem annyira elterjedt. Van még a kör alakú is, ami tényleg nem sok emberen látni. És persze vannak még a különféle formájú szemüvegek, party szemüvegek, és még sorolhatnám.(:
_______________________________
Nyakláncok, gyűrűk, karkötők, fülbevalók:
A nyakláncokkal úgy vagyok, hogy valamikor hosszú, közepes, vagy olyan ami épp, hogy körbeéri a nyakam, mind egy, hogy milyen, de én személy szerint nyakláncmániás vagyok. Minél nagyobb a medál, és minél feltűnőbb annyival jobban imádom*-*. Mostanában egyre elterjedtebbek az ilyen feltűnő, és egyedi darabok.  Gyűrűt nagyon nem szoktam én hordani, mert a bizsu sajnos kopik, és ott marad a helye az ujjamon, és az nagyon csúnya. Mára már vannak a műanyag gyűrűk, óriási mintával. Szerintem szörnyen undorító, érteni se értem, hogy hogy is bír bárki olyat hordani. De a két ujjas gyűrűk szerintem rohadt jók, és sokkal kényelmesebbek, mint ahogy bárki más gondolná, aki nem szokott hordani. Nagyon elterjedt a kereszt minta, meg a szegecsek. Nekem nagyon bejönnek. Karkötőkből nagyon sok fajta van, mint bármi másból is. Színesek, csüngősek, nagyok, kicsik, mintásak. Szerintem nagyon menők a szilikon karkötők. A csüngősek annyiból nem jók, mert bármikor leeshet a dísz, vagy bármi van rajta. Meg engem idegesít, hogy birizgálja a kezem. Fülbevalók sokasága is mára már még több. Inkább el sem kezdem felsorolni, hogy milyenek vannak, eltelne egy hét. Vannak nagyon, és kicsik is. Sok minta, és fajta van már ebből is, és mindig volt is. Nekem csak egy baj van velük. Az enyém a többség mindig elveszik.:c
_______________________________
Egyéb:
Nyakkendők, csokornyakkendők, póthajak, táskák, övek.. stb. Ehhez nincs hozzáfűznivalóm. Talán csak egy.. minél feltűnőbb, minél egyedibb, annál jobb;).

 

* jó, én is tudom, a végére már elfáradtam,
és teljesen értelmetlen az egész szöveg, bocsi :c *

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...